Kundeomtaler og historier - RenMSM
16183
page-template-default,page,page-id-16183,theme-bridge,bridge-core-3.1.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Eva

Er veldig fornøyd med B12. Trøttheten er borte og magen tåler dette ?

Eva, 65 år
Jennie

Tack för en fungerande och god produkt (flytende B12). Jag har konstaterat låg B12-nivå och har testat sprutor. Dessa sprutor ger en boost som sedan dalar, i tillägg får jag kviser av dem (noe jag nästan aldrig har ellers). Min senaste blodpröve visade att min B12-nivå stigit med 100 på en månad med dessa droppar. Min lege anbefalte mig att fortsätta med produkten så nu har jag förankrat det hos henne också. Varför jag är låg på och tar upp B12 dåligt så är det grunnet en GBP-operasjon jag hatt.Tack för en produkt som håller vad den lovar! Jag har just beställt mer .

Jennie, 41 år.
Eva Tolaas

Et gledeshyl fra meg: – som har over år vært svært plaget m mye smerter pga artrose/leddgikt etc og gått på høye doser smertemedisin som igjen har sine bivirkninger. Har nå brukt Høydose Flytende B12 i 1 mnd og er nå nede på halvert smertedose og wiiiii alt kjennes bedre, alt!!!! For meg en ny hverdag og jeg er så takknemlig? Peace✌&Love

Eva Tolaas
MSM Lars 33 år

Jeg løper mye og da er det ekstremt viktig å restituere nok, og unngå skader. Jeg kom over MSM (methylsulfonylmethane) etter å ha lest en artikkel om det på nettet som gjorde meg veldig nysgjerrig. Jeg fikk en skade som min fysioterapeut sa var betennelse i hælen, og som vanligvis tar noe tid på å bli bra igjen. Under behandlingen testet jeg ut Ren MSM, og jeg kom mye fortere tilbake etter jeg startet med en ganske stor dose. Så begynte jeg treningen igjen, og jeg føler meg mye bedre. MSM er noe alle folk og idrettsutøvere burde ta for å unngå visse sykdommer og hudproblemer.

Lars 33 år, Idrettsutøver
MSM

Jeg klarer meg ikke uten Ren MSM hver dag. Magen min har aldri fungert så bra som nå, og jeg plages ikke lenger av lekk tarm. I tillegg har jeg nok overskudd til å gå lange turer hver dag. Negler, hår og hud er også merkbart bedre. Jeg er meget fornøyd med produktet, og vil absolutt påstå at Ren MSM har gjort hverdagen min bedre.

Helene, 69 år. Pensjonist
MSM – Helene 34

MSM har reddet håret mitt! Ammingen har satt sine spor på håret, men med MSM har det blitt mye sterkere og glansfullt. MSM gav meg også en umiddelbar effekt på magen. MSM har kommet inn i mitt liv for å bli.

Helene, 34 år. Country Visual Merchandiser i Gina Tricot
MSM – Elisabeth

Den mest merkbare effekten av msm var at jeg ikke ble støl i det hele tatt etter cricketkamper, spesielt under internasjonale turneringer hvor vi spilte 2 kamper om dagen flere dager i strekk.

Elisabeth, 39år. Landslagsspiller for Friends Cricket Club i Oslo.
MSMS – Kari

Huden min har blitt spenstigere!

Kari, 72 år. Pensjonist.