Om oss – test2 - RenMSM
16354
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16354,theme-bridge,bridge-core-3.1.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

 

 

OM OSS

 

Hvem er vi?

 

Vi er stolte over å være den første leverandøren som kan tilby MSM på det norske helsekostmarkedet.

MSM Norge AS drives av Marius Blomstervik og Monica Tomassen.

 

Marius er firmaets produktansvarlig som gjennom sin innsats i Supernature fra 2009-2011 fikk frigjort mange produkter for det norske helsekostmarkedet. Blant de mest kjente produktene kan nevnes: Goji bær, AFA-alger, Amerikansk Ginseng, Rødalger og Kamut gress. Alle var tidligere ulovlig å selge som kosttilskudd i Norge. Flere var av ulike årsaker klassifisert som legemidler.

 

I over 7 år har han visst at MSM kan bli tilgjengelig i Norge også. Etter han sluttet i Supernature og begynte i en helt annen bransje, fulgte han likevel nøye med på helsekostmarkedet for å se om noen gjorde noe med saken. Det gikk år ut og år inn og ingen gjorde noe. Uansett hvor store ressurser, kompetanse, eller økonomiske interesser som finnes hos norske helsekostprodusenter, så var det ingen som gjorde noe med MSM. Det norske folk fortjener å ha MSM tilgjengelig som helsekost. Marius så ingen annen mulighet enn å gå inn i helsekostbransjen igjen.

 

I Mai 2015 ble det første MSM produktet på 11 år tilgjengelig i Norge.

 

Monica har utdannelse hos Tunsberg Medisinske Skole, som Helsekostveileder. I tillegg er hun utdannet danser på Statens Ballethøyskole, og jobber fortsatt frilans som danser og dansepedagog. Hun har alltid vært opptatt av helse og kosthold, og brenner for å hjelpe andre til en bedre og friskere hverdag. Monica tar seg av den daglige driften hos MSM Norge. Monica og Marius bor sammen i Drøbak og har en 3 år gammel datter.

 

Det norske helsekostmarkedet er mer innskrenket enn det er i resten av Europa. Dette er ikke bare fordi norske myndigheter er så mye strengere, men også fordi det er få aktører som prøver å gjøre noe med det. Vi prøver å gjøre noe med det. Og vi har gang på gang sett at det vi gjør fungerer. Vi har flere produkter på planen som vil kunne overraske det norske helsekostmarkedet i årene fremover. Har du tips eller ønsker er du velkommen til å ta kontakt med oss.

 

Målet med vårt firma er å tilby enkle og rene helsekost produkter med stor gjennomslagskraft i kroppen. Først og fremst vil vi fremheve produkter som ikke er godt kjent, men som åpenbart har mye å gi oss. Vi spesialiserer oss på å tilgjengeliggjøre produkter som av ulike grunner har vært tilbakeholdt det norske helsekostmarkedet.

 

MSM er førstemann ut.

 

Støtt vårt arbeid ved å kjøpe din MSM av oss og følg med oss fremover så kan vi love deg du blir overrasket over hvilke produkter vi kan få frem til den Norske befolkningen.

 

I mellomtiden, nyt din nygitte frihet til å bruke MSM som kosttilskudd i Norge igjen!

 

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger?

Ta kontakt med oss på:

tlf: 45789080

mail: post (a) renmsm.no