Om glutation ifh svovelmetabolisme - RenMSM
16623
post-template-default,single,single-post,postid-16623,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Om glutation ifh svovelmetabolisme

Denne studien beskriver veldig mye omkring glutation-syntese fra svovelholdige amminosyrer. Den nevner bl.a. at glutation er vanskelig å bruke som en markør for noe som helst fordi den opptrer nesten eksklusivt intern i cellene. Glutation-tilstanden i blodet blir derfor ikke en pålitelig markør for hverken glutation-mangel eller aktivitet.

«Because GSH metabolism is an almost exclusively intracellular process that does not equilibrate with the plasma compartment, disturbances in GSH and cysteine metabolism are difficult to assess in vivo. »

Den konkluderer med at svovelholdige stoffer kan være nyttig i visse sykdomer hvor kroppen er utsatt for stort oksidativt stress, f.eks. kroniske betennelser, kreft og aids. Men også noe så hverdagslig som aldring nevnes i denne forbindelse.

» There is, however, an ever-growing body of data pointing out the potential importance of disturbances in redox state in numerous disease states including sepsis, chronic inflammation, cancer, AIDS/HIV, and aging. These observations warrant continued attention for the potential role of SAA supplementation.»

Her er studien: http://jn.nutrition.org/content/136/6/1694S.long

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.