Om oss
16114
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16114,theme-bridge,bridge-core-3.1.2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

 

 

OM OSS

 

Hvem er vi?

 

Visjonen med vårt firma er å tilby rene og gode helsekostprodukter. Vi spesialiserer oss på å tilgjengeliggjøre produkter som av ulike grunner har vært tilbakeholdt det norske helsekostmarkedet. Alle våre produkter er unike, og hjelper folk å ta vare på sin egen helse.

 

Først ut ble MSM, som vi fikk godkjent i i 2015. Dette gjorde at vi kunne starte firma, og fokusere for fullt på arbeidet med å endre regelverket
i Norge. Siden den gang har vi bidratt til å endre helsekostregelverket på vitaminer og mineraler, slik at vi bla. kunne tilby 2000ug B12 i helsekostbutikkene. Vi har også bidratt til å øke maksgrensen for vitaminer som D og C-vitamin. 
I 2017 fikk vi også gjort MACA tilgjengelig igjen i Norge. 

 

Vi fortsetter å jobbe med helsekostregelverket med like stor intensitet og pågangsmot. Følg med oss videre for nye og spennende produkter.

 

MSM Norge AS drives av Marius Blomstervik og Monica Tomassen.
 
Marius er firmaets produktansvarlig som gjennom sin innsats i Supernature fra 2009-2011 fikk frigjort mange produkter for det norske helsekostmarkedet. Blant de mest kjente produktene kan nevnes: Goji bær, AFA-alger, Amerikansk Ginseng, Rødalger og Kamut gress. Alle var tidligere ulovlig å selge som kosttilskudd i Norge. Flere var av ulike årsaker klassifisert som legemidler.
 
I over 7 år har han visst at MSM kan bli tilgjengelig i Norge også. Etter han sluttet i Supernature og begynte i en helt annen bransje, fulgte han likevel nøye med på helsekostmarkedet for å se om noen gjorde noe med saken. Det gikk år ut og år inn og ingen gjorde noe. Uansett hvor store ressurser, kompetanse, eller økonomiske interesser som finnes hos norske helsekostprodusenter, så var det ingen som gjorde noe med MSM.
Det norske folk fortjener å ha MSM tilgjengelig som helsekost. Marius så ingen annen mulighet enn å gå inn i helsekostbransjen igjen.
 
I Mai 2015 ble det første MSM produktet på 11 år tilgjengelig i Norge.
 
Monica har utdannelse hos Tunsberg Medisinske Skole, som Helsekostveileder. I tillegg er hun utdannet danser på Statens Ballethøyskole,
og jobber fortsatt frilans som danser og dansepedagog. Hun har alltid vært opptatt av helse og kosthold, og brenner for å hjelpe andre til en bedre og friskere hverdag. Monica tar seg av den daglige driften hos MSM Norge. Monica og Marius bor sammen i Drøbak og har en 7 år gammel datter.
 
Det norske helsekostmarkedet er mer innskrenket enn det er i resten av Europa. Dette er ikke bare fordi norske myndigheter er så mye strengere, men også fordi det er få aktører som prøver å gjøre noe med det. Vi prøver å gjøre noe med det. Og vi har gang på gang sett at det vi gjør fungerer. Vi har flere produkter på planen som vil kunne overraske det norske helsekostmarkedet i årene fremover. Har du tips eller ønsker er du velkommen til å ta kontakt med oss.
 
Støtt vårt arbeid ved å kjøpe våre produkter og følg med oss fremover så kan vi love deg du blir overrasket over hvilke produkter vi kan få frem
til den Norske befolkningen.
 
 
Har du spørsmål eller tilbakemeldinger?
Ta kontakt med oss på:
tlf: 45789080
mail: post (a) renmsm.no