Om oss - RenMSM
16114
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16114,theme-bridge,bridge-core-3.1.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

 

 

OM OSS

 

Hvem er vi?

 

MSM Norge AS er en familiebedrift. Gründerne er Marius Blomstervik og Monica Tomassen. De bor sammen i Drøbak og har en datter sammen. Etterhvert som selskapet har vokst har de også knyttet til seg flere medarbeidere. I tillegg benytter de seg av lokale tjenester på design, foto og produksjon.
 

Vi spesialiserer oss på å tilgjengeliggjøre produkter som av ulike grunner har vært tilbakeholdt det norske helsekostmarkedet. Alle våre produkter er unike, og hjelper folk å ta vare på sin egen helse.
 

Vi jobbe kontinuerlig med å forbedre helsekostregelverket. Det norske helsekostmarkedet er mer innskrenket enn i resten av Europa. Dette er ikke bare fordi norske myndigheter er så mye strengere, men også fordi det er altfor få aktører som prøver å gjøre noe med det. Vi gjør noe med det, og har vist gang på gang at det vi gjør fungerer!
 

Følg med oss videre for nye og spennende produkter! Vår serie med Flytende tilskudd er helt unik, og spesialutviklet for opptak direkte i slimhinner i munnen. Noe som gir bedre og raskere opptak enn tabletter og kapsler.

 

Visjon: 

Frihet til å ta vare på egen helse. Gjennom trygge produkter av beste kvalitet vil vi gi alle frihet til å ta vare på egen helse, og få samme muligheter som resten av Europa. Vi bryr oss!

 

Historie: 

Vårt første produkt var MSM (metylsylfonylmetan), som vi fikk godkjent i i 2015. Da hadde det vært borte fra markedet i 11 år. Dette gjorde at vi kunne starte firma, og fokusere for fullt på arbeidet med å forbedre helsekostregelverket i Norge. Siden den gang har vi bidratt til å endre regelverket på vitaminer og mineraler, slik at vi bla. kunne tilby 2000ug B12 i helsekostbutikkene. Vi har også bidratt til å øke maksgrensen for vitaminer som D- og C-vitamin.
 

I 2017 fikk vi også gjort MACA tilgjengelig igjen i Norge.

I 2019 fikk vi godkjent både Melatonin og Ashwagandha i Norge.

 

 
 

 

Marius Blomstervik er selskapets Produktsjef og regelverksansvarlig.
Han jobber kontinuerlig med å utvikle nye produkter og følger opp regelverket både i Norge og Europa. Gjennom sin innsats i Supernature fra 2009-2011 fikk han frigjort mange produkter for det norske helsekostmarkedet. Blant de mest kjente produktene kan nevnes: Goji bær, AFA-alger, Amerikansk Ginseng, Rødalger og Kamut gress. Alle var tidligere ulovlig å selge som kosttilskudd i Norge. Flere var av ulike årsaker klassifisert som legemidler.

 
 


 

Monica Tomassen er Daglig leder.
Hun tar seg av flere ulike oppgaver i selskapet, og den daglige driften. Hun har utdannelse hos Tunsberg Medisinske Skole, som Helsekostveileder. I tillegg er hun utdannet danser på Statens Ballethøyskole, og yogalærer. Hun har alltid vært opptatt av helse og kosthold, og brenner for å hjelpe andre til en bedre og friskere hverdag.
 

 


 

Teresa Cardillo er Salgssjef.
Med 15 års engasjement og erfaring innen salg og kundeservice, og en mastergrad i ledelse, leder hun vår salgsavdeling mot å tilby deg rene helsekostprodukter av den beste kvalitet. Hennes lidenskap for sunnhet og helse har drevet henne til å jobbe i helsekostbransjen, der hun er opptatt av å hjelpe mennesker med å oppnå sine helsemål og leve et liv i balanse. Som salgssjef er hovedprioritet å sikre at våre kunder får en førsteklasses opplevelse, fra det øyeblikket de oppdager vårt brede utvalg av produkter til de nyter fordelene av å integrere dem i sin daglige rutine.
 

 

Hege Svanstrøm er kontormedarbeider.
Hun har utdannelse som Kostholdsveileder fra Tunsberg Medisinske skole, og har alltid vært engasjert i helse og sunn livsstil. I tillegg er hun utdannet Kundalini yogalærer. Hun tar seg av alt fra praktiske oppgaver på kontoret til produktresearch og materiellutvikling.