Kundeomtaler
16228
page-template-default,page,page-id-16228,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Idrettsutøveren Heidi Barth, 56 år

Min kropp har vært igjennom mye, 3 bilulykker, brudd i en ryggvirvel , kreft, samt at jeg har hatt en hjerteamblasjon, og har fortsatt en hjertefeil.


Alt dette gav meg mye smerter i muskler og skjelett, så da jeg begynte å trene mye og konkurrere ble jeg anbefalt Msm til restitusjon av muskler og sener og det har fungert helt perfekt. Ikke bare slipper jeg stive og støle muskler, hele kroppen fungere mye bedere og jeg har fått mer energi.

 

For meg et topp produkt som jeg ikke klarer meg uten.

Helene Holm Rund

MSM har reddet håret mitt! Ammingen har satt sine spor på håret, men med MSM har det blitt mye sterkere og glansfullt. MSM gav meg også en umiddelbar effekt på magen. MSM har kommet inn i mitt liv for å bli.

 

Helene, 34 år.

Country Visual Merchandiser i Gina Tricot

Lars Rund

Jeg løper mye og da er det ekstremt viktig å restituere nok, og unngå skader. Jeg kom over MSM (methylsulfonylmethane) etter å ha lest en artikkel om det på nettet som gjorde meg veldig nysgjerrig. Jeg fikk en skade som min fysioterapeut sa var betennelse i hælen, og som vanligvis tar noe tid på å bli bra igjen. Under behandlingen testet jeg ut Ren MSM, og jeg kom mye fortere tilbake etter jeg startet med en ganske stor dose. Så begynte jeg treningen igjen, og jeg føler meg mye bedre. MSM er noe alle folk og idrettsutøvere burde ta for å unngå visse sykdommer og hudproblemer.

 

Lars, 33 år.

Idrettsutøver

Elisabeth Rund

Den mest merkbare effekten av msm var at jeg ikke ble støl i det hele tatt etter cricketkamper, spesielt under internasjonale turneringer hvor vi spilte 2 kamper om dagen flere dager i strekk.

 

Elisabeth, 39år.

Landslagsspiller for Friends Cricket Club i Oslo.

Anders Rund

Etter kort tid opplevde jeg at bivirkningene ved medisinene ble holdt i sjakk. Det betyr både at jeg kan minske dosen, og samtidig har fått bedre livskvalitet i hverdagen.

 

Anders, 46.

Reklame.

Turid Rund

Har tatt en eske og resultatet er som følger: smerter i kne er minsket en god del, og smerter i ledd generelt er bedre, føler meg mer opplagt altså mere energi. Har tro på MSM. Føler at det har hjulpet.

 

Turid, 72 år.

Pensjonist.

Astrid Rund

Etter mange år med plager, føles tarmen bedre smurt, og hele fordøyelsen fungerer bedre. Neglene mine har også blitt mye sterkere og lengre. De små talgnuppene som jeg hadde på kinnene er også borte.

 

Astrid, 50 år.

Ufør.

Ramalie Rund

Jeg merker STOR forskjell fra når jeg tar MSM, og ikke. Jeg har hatt mye mindre smerte i forhold til fibromylagi, og magen har fungert bedre. Nå kommer jeg meg faktisk ut på tur på daglig basis. I tillegg er jeg så å si migrenefri. Søvnkvaliteten min er også mye bedre. Andre kosttilskudd har ikke hatt samme effekt på meg. Det er et stort pluss at jeg faktisk tåler de, siden jeg er allergisk mot alt mulig.

 

Ramalie, 35 år.

Monica Rund

Hadde kjøpt en svindyr krem for rosacea, og sammenlignet innholdet. Kom fram til å google msm, som viser seg å være svovel. Leste litt om egenskapene til svovel, og virkning i kroppen – og kom fram til at jeg ville prøve tilskudd av ren svovel, for å se om det hadde noen effekt. Kan ikke si annet, enn at det har endret hele tilværelsen min. Jeg har rosacea, men er ikke lengre plaget av det.

 

Monica, 37 år.

Karl-Erik Rund

Ja, jeg har merket stor effekt på restitusjon, ledd og energi – det er såklart variasjoner pr dagsform osv… Generelt opplever jeg en forhøyet “grunn energi”, hvor jeg har mer reserve å gå på. Merker det også i treningen, spesielt når vi sykler…det som tidligere var tungt virker nå lettere og enklere. Stølheten er mindre voldsom og den der totale utmattelsen jeg kunne kjenne, som ligner veldig på hvordan det var da jeg hadde kyssesyken, er mindre enn før.

 

Karl-Erik, 42 år.

Koreograf og pedagog

Kristin Rund

Blitt en fornøyelse å trene etter jeg begynte med MSM. Orker å trene mer, og slipper unna kjip gangsperre. Har gått noen virkelig tunge fotturer, der jeg normalt ville fått mye gangsperre. Nå kan jeg trene ulike former for trening hver dag, uten å la en dag trening ødelegge den neste.

 

Kristin, 33 år.

Helsesekretær.

Eva Tolaas Rund

Et gledeshyl fra meg:
–som har over år vært svært plaget m mye smerter pga artrose/leddgikt etc og gått på høye doser smertemedisin som igjen har sine bivirkninger. Har nå brukt Høydose Flytende B12  i 1 mnd og er nå nede på halvert smertedose og wiiiii alt kjennes bedre, alt!!!!For meg en ny hverdag og jeg er så takknemlig?
Peace&Love

 

Eva Tolaas

Jennie Rund
Tack för en fungerande och god produkt (flytende B12). Jag har konstaterat låg B12-nivå och har testat sprutor. Dessa sprutor ger en boost som sedan dalar, i tillägg får jag kviser av dem (noe jag nästan aldrig har ellers). Min senaste blodpröve visade att min B12-nivå stigit med 100 på en månad med dessa droppar. Min lege anbefalte mig att fortsätta med produkten så nu har jag förankrat det hos henne också. Varför jag är låg på och tar upp B12 dåligt så är det grunnet en GBP-operasjon jag hatt.Tack för en produkt som håller vad den lovar! Jag har just beställt mer.
Jennie, 41 år.
Kari Rund

Huden min har blitt spenstigere!

 

Kari, 72 år.

Pensjonist.

Eliza Round

Jeg klarer meg ikke uten Ren MSM hver dag. Magen min har aldri fungert så bra som nå, og jeg plages ikke lenger av lekk tarm. I tillegg har jeg nok overskudd til å gå lange turer hver dag. Negler, hår og hud er også merkbart bedre. Jeg er meget fornøyd med produktet, og vil absolutt påstå at Ren MSM har gjort hverdagen min bedre.

 

Helene, 69 år.

Pensjonist

Eliza Round

Hei. Jeg må bare meddele at MSM har på få dager gjort mammas psoriasis betraktelig bedre. Hun og alle oss andre er meget begeistret! Takker og neier!

 

Eliza, 35 år.

Kunstner.

Eva 65 Rund

Er veldig fornøyd med B12.Trøttheten er borte og magen tåler dette ?

 

Eva, 65år