Personvern, vilkår og angrerett - RenMSM
16279
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-16279,theme-bridge,bridge-core-3.1.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Vilkår, betingelser og angrerett

Avtalen mellom kjøper (som foretar bestillingen) og selger (MSM Norge AS) består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, eventuell direkte korrespondanse mellom partene, samt disse salgsbetingelsene.

MSM Norge AS
Torget 1, 1440 Drøbak
Org.nr. 914535522 MVA
Tlf: 45789080
post@renmsm.no

 

Priser

Alle priser til privat forbruker er oppgitt i norske kroner inkludert MVA.

 

Leveringstid

Bestillinger blir vanligvis sendt ut neste dag, evt påfølgende mandag om bestillingen legges inn sent på fredag. Forsendelsen følger Postens leveringstid for brevpakker. I noen tilfeller kan det ta 1-2 dager ekstra, men vi gjør alltid vårt ytterste for å holde leveringstiden så kort som overhodet mulig.

 

Betaling og sikkerhet

PayPal

Paypal benyttes over hele verden og regnes som en svært trygg og enkel betalingsmetode. Du trenger ikke registere deg for en Paypal konto for å betale med Paypal.

Vipps

Vipps er et norsk selskap som tilbyr trygge, digitale betalings- og ID-løsninger.

 

Frakt og retur

Frakt

Fri frakt for kjøp over 500 kr. Fraktkostnad på kr 59 påløper på bestillinger under 500 kr.

Skadet pakke

Hvis du oppdager at pakken er skadet allerede ved avhenting: Meld ifra på postkontoret. Oppdager du en transportskade først når du kommer hjem og åpner emballasjen: ta med deg hele forsendelsen inkludert emballasjen tilbake til postkontoret og fyll ut et skadeskjema. Postpersonalet vil hjelpe deg med utfyllingen. Send så varen sammen med skadeskjemaet i retur til oss.

Retur av varer og angrerett

Som privatkunde har du 14 dager ubetinget angrerett ved all internetthandel. Angreretten gjelder ikke om forpakningen har blitt åpnet eller håndtert på en måte så den ikke lenger “fremstår som ny”. Dersom varen er tatt i bruk kan heller ikke angreretten gjøres gjeldende. I henhold til Angrerettloven plikter forbruker å erstatte et eventuelt verditap på de varene som er tatt i bruk. For vårt produkt er verditapet 100% om esken er åpnet og brukt. Derfor gjelder angreretten i praksis kun på de produktene som er ubrukt og fremstår som ny.
Om du ønsker å benytte din angrerett skal vare sendes tilbake uten unødig opphold innen 14 dager fra meddelelse av angrerett er gitt. Det er forbruker som har bevisbyrde på at varen er returnert, så vi anbefaler å ta vare på kvitteringen (ved brevforsendelse fra 32kr (ett produkt) til 155kr (flere produkter)) eller sende pakken med sporingsmulighet (114kr med postoppkrav eller 155kr som Norgespakke). Postens priser finner du her: http://www.posten.no/produkter-og-tjenester/prisveileder

Under finner du noen viktige utdrag fra angrerettloven:

Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a). Alle returkostnader (f.eks. frakt og emballasje) bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd) med en pris regulert av postens fraktalternativer, og avhengig av størrelse på forsendelsen.

Hele loven finner du her: http://lovdata.no/dokument/LTI/lov/2000-12-21-105

Veileder til loven finner du her, hvor det også er et kapittel dedikert til forbrukers plikter og rettigheter (kapittel 6): http://www.forbrukerradet.no/_attachment/1177064/binary/31054

Last ned angrerettskjema her: Angrerettskjema MSM Norge AS

 

Defekt vare

Dersom du har fått en defekt vare eller varen inneholder en feil eller mangel dekker vi returporto. Vennligst kontakt oss før du returnerer varen(e).

 

Forsvunnet i posten

Dersom du ikke har mottatt din bestilling i løpet av 7 dager, ta kontakt med oss.

 

Personvern

Ditt personvern er svært viktig for oss. Informasjonen vi mottar ved registrering vil kun bli benyttet til varedistribusjon. Vi behandler kun de personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. Du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, samt kreve disse opplysningene slettet. Kontakt oss på tlf: 45789080 eller post@renmsm.no. Vi videreselger ikke mailinglister eller annen informasjon til tredjeparter. Alle personlige opplysninger må stemme overens (navn, adresse og telefon) for at ordren skal godkjennes. Bevisste forseelser som falske ordreinnleggelser, forsøk på svindel, dokumentforfalskning eller annen kriminell virksomhet politianmeldes.

 

Nyhetsbrev

På nettsiden og ved bestilling har du mulighet til å melde deg på vårt nyhetsbrevliste. Vi bruker Mailchimp, som har en god å trygg plattform for å ta vare på dine personvern rettigheter. Om du ønsker å bli slettet fra nyhetsbrev listen kan du tykke «unsubscribe» nederst i et nyhetsbrev, eller kontakte oss på tlf: 45789080 eller post@renmsm.no, så gjør vi det for deg. Nyhetsbrevlisten blir kun brukt til å sende ut sporadiske nyhetsbrev med tilbud og informasjon. Det er viktig for oss at våre nyhetsbrev ikke oppleves som spamming, derfor blir de sendt ut ganske sjeldent.