Slik produseres MSM - RenMSM
16530
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16530,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.8,vc_responsive

Slik produseres MSM

 

Tidligere ble OptiMSM laget av råvarer fra furu. Siden 2010 har det dessverre ikke vært mulig for noen å få tak i MSM laget av lignin fra furutrær. Fordi etterspørselen økte ble det ikke lenger mulig eller bærekraftig å lage råvarene på denne måten. Fabrikken måtte flytte og der lager de det på den vanlige måten; fra naturgass.

 

I dag er det ingen som får sin MSM fra furu lenger. Det er mange som fortsatt sier det, men det er ikke riktig. Vi håper vi kan oppklare denne myten og misforståelsen en gang for alle.

 

Da vi fikk godkjennelsen på Ren MSM brukte vi mye tid på å finne den beste og reneste MSMen som finnes, og landet på OptiMSM fra Bergstrom Nutrition i USA. Den produseres med destillering, som gir oss 100% trygghet på at produktet er rent. I motsetning til de MSM produktene som produseres med krystallisering. De er mye billigere, men dessverre mindre effektive siden de inneholder mer vann og har større fare for urenheter i form av tungmetaller.

 

Under letingen etter råvare for vår MSM stod valget mellom Lignisul og OptiMSM, fordi det er de to i verden med best kvalitet. Vi valgte OptiMSM fordi de har en høyere grad av etikk. Lignisul har vært i rettsak fordi de ikke respekterer patenloven i USA, og i tillegg har de blitt testet hvor carbon-prøvene viste at de bruker råvare fra naturgass selv om de sier det er fra furu. Det er altså ingen som får sin MSM fra furu lenger. Om noen påstår noe annet så er det enten fordi de ikke har fått med seg at ingen får det fra furu lenger, eller at de på uredelig vis prøver å skape et overtak i markedet. Det er en form for uetisk oppførsel vi ikke ønsker å assosieres med.

 

MSM er et veldig enkelt molekyl (1 svovel, 2 carbon, 2 oksygen og 6 hydrogen). Så lenge det er et rent produkt er det kun alderen på karbonet som skiller om det er fra furu eller naturgass. I tillegg til det produseres OptiMSM i en fabrikk som er dedikert kun til OptiMSM, mens Lignisul produseres i en fabrikk med flere produkter. Det gir større mulighet for forurensninger.

 

Vi føler oss trygge med OptiMSM.