Om svovel-mangel og åreforkalkning - RenMSM
16607
post-template-default,single,single-post,postid-16607,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.8,vc_responsive

Om svovel-mangel og åreforkalkning

Stephanie Seneff er en forsker som spesialiserer seg på svovel fordi det er et «glemt mineral». Hun har mange interessante ting å si om svovel og vi følger nøye med på forskningen hun publiserer.

Her er en studie hun nylig har gitt ut som foreslår en ny teori for hvorfor folk får åreforklalkning (arterosklerose). Hun mener det er en mangel av kolesterolsulfat, et svovelholdig kolesterol-molekyl, som gjør at forkalkninger utvikles. Når man mangler svovel hoper kolesterol seg opp i blodårene fordi kolesterol er avhengig av svovel til å transporteres ut av blodet. Kroppen setter igang betennelsesreaksjoner for å hente svovel tilbake fra homocystein og andre svovelholdige molekyler.

den vanlige behandlingen for åreforkalkning har som formål å senke homocystein. Men om Stephanie Seneffs forslag stemmer så vil det være en bedre behandling å heller øke svovelholdig mat og drikke i kostholdet.

MSM som kosttilskudd kan tilføre svovel om svovelmangel er en aktuell problemstilling.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26014131

Hele studien finnes her: http://www.tbiomed.com/content/pdf/s12976-015-0006-1.pdf

A novel hypothesis for atherosclerosis as a cholesterol sulfate deficiency syndrome.

CONCLUSIONS:

If our interpretation is correct, then it would have a significant impact on how atherosclerosis is treated. We recommend a high intake of sulfur-containing foods as well as an avoidance of exposure to toxicants that may impair sulfate synthesis.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.