MSM påvirker glutationsyklusen - RenMSM
16588
post-template-default,single,single-post,postid-16588,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

MSM påvirker glutationsyklusen

Denne studien viser at mange av effektene MSM gir skjer fordi det påvirker glutationsyklusen i kroppen. Studien er gjort på nerveceller og viser at MSM reduserer nerveskader gjennom å redusere oksidativt stress og vedlikeholde glutation nivået.

Figur 2 i artikkelen viser at ved tilførsel av 1 mM MSM blir glutation nesten normalisert. Det er interessant fordi i denne studien ble det vist at MSM kommer opp til 1-3mM konsentrasjon i blodet i løpet av 4 uker.

Det er ikke gitt at den samme effekten skjer i levende mennesker siden studien er utført kun på nerveceller isolert fra mus. Men den bidrar med kunnskap til å forklare hvordan MSM påvirker glutation.

MSM ameliorates HIV-1 Tat induced neuronal oxidative stress via rebalance of the glutathione cycle

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4399096/

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.