MSM kommer godt ut i sammenligning med flere tilskudd
16073
post-template-default,single,single-post,postid-16073,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

MSM kommer godt ut i sammenligning med flere tilskudd

Denne studien har sammenlignet mange tilskudd ifh risko for lunge- og tarmkreft. Den nevner at MSM er ett av de bedre tilskuddene man kan ta for å forebygge tarmkreft. Denne innsikten kom overraskende på forskerene. Vi tror det har med at MSM bidrar med svovel som gjør det lettere å vedlikeholde tarmslimhinnene, men det er fortsatt veldig mye forskning som gjenstår før dette får noen tydelig konklusjon. Glucosamin og Chondriotin kom dårlig ut i denne fobindelsen. Hvikløkskapsler viste seg å faktisk øke tarmkreftrisikoen.

“In addition, use of fish oil, St. John’s wort, melatonin, and MSM supplements were associated with 35-65% reductions in colorectal rectal cancer risk”

“In the present study, MSM was associated with a significant (HR=0.54) decrease in colorectal cancer risk, which was also unanticipated.”

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2814533/

 

Tags:
,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.