Ny studie viser at OptiMSM reduserer rynker - RenMSM
16075
post-template-default,single,single-post,postid-16075,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Ny studie viser at OptiMSM reduserer rynker

Mange som tar MSM merker rask forbedring i hud, hår og negler.

Forskning viser at MSM bidrar med det viktige næringsstoffet svovel. I kroppen finnes svovel hovedsaklig i hud, hår, negler og bindevev. Kollagen er et av de mest omfattende molekyler i kroppen og det som bidrar til hudens og bindevevets elastiske egenskaper er svovelbindingene mellom kollagenmolekylene.

Hittil har det ikke vært gjort noe særlig forskning på dette. Nå har det kommet en veldig interessant studie som bekrefter det vi opplever!

OptiMSM gir smidigere hud og mindre rynker!

Denne studien ble gjort på OptiMSM, som vi bruker i Ren MSM.

20 kvinner i alderen 36-57 år var med i studien. Forskerene konkluderte med at det var en statistisk signifikant reduksjon i rynker og linjer i huden til deltakerene, allerede etter bare 4 måneder!

Det ble også gjort genanalyser i cellekulturer (in vitro). Disse viste at MSM endrer genene for betennelse, barrierefunksjon, fuktighet og struktur i huden. Forskerene antar at endringer i genuttrykk er noe av utgangspunktet for MSM sin gode effekt på hud, hår og negler.

MSM har alltid blitt kalt “skjønnhetsmineralet”. Nå kan vi også kanskje kalle det “foryngelsesmineralet”!

http://www.naturalmedicinejournal.com/journal/2015-11/effects-oral-supplementation-methylsulfonylmethane-skin-health-and-wrinkle-reduction

 

Tags:
,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.