Om MSM og Gurkemeie - RenMSM
16069
post-template-default,single,single-post,postid-16069,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Om MSM og Gurkemeie

I lang tid har vi latt oss begeistre av hvor gode resultater vi opplever av kombinere MSM og gurkemeie. MSM er nyttig å kombinere med det aller meste, men særlig spennende er det sammen med curcumin (virkestoffet i gurkemeie).

Det er vanskelig å få et klart og tydelig bilde på hvorfor det er slik, men et sitat fra forskeren Stephanie Sennef gir en interessant pekepinn:

“I believe that the health benefits of buckwheat, ginger, virgin coconut oil, brightly colored fruits and vegetables, resveratrol (in wine) and curcumin (such as turmeric in curry powder) have more to do with the fact that they transport sulfate than the fact that they have antioxidant properties.»” – http://www.westonaprice.org/modern-diseases/cancer-to-the-rescue/

Hun mener at en av de viktigste årsakene til de gode egenskapene til curcumin, er dets evne til å transportere svovel. Det kan føre oss litt nærmere en forklaring på hvorfor MSM og Gurkemeie går så bra sammen. MSM er en svovelkilde, og curcumin er en svovel transportør.

En full oversikt over forskningen som har blitt gjort på Gurkemeie og alle dets gode helseeffekter kan du finne her: https://examine.com/supplements/curcumin/

 

Tags:
,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.