MSM øker effekten av andre tilskudd - RenMSM
16064
post-template-default,single,single-post,postid-16064,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.8,vc_responsive

MSM øker effekten av andre tilskudd

Det begynner å blir veldig mange studier som viser at MSM øker effekten av andre tilskudd.

Nå har det nylig kommet en til som viser at MSM sammen med Boswelia faktisk ser ut til å virke bedre enn glukosamin ved leddplager. Studien gikk over 6 måneder, og resultatene var tydeligst på slutten av studien. For leddplager må man altså belage seg på at det tar noen måneder med jevnlig bruk før det gir resultater. Ved andre plager, f.eks. tarmplager eller restitusjon etter trening, så merker man ofte resultater etter bare noen dager eller uker.

Methylsulfonylmethane and boswellic acids versus glucosamine sulfate in the treatment of knee arthritis: Randomized trial.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26684635

On the basis of these preliminary data, we could support the efficacy of the MSM in association with BA in the treatment of OA. These results are consistent with the anti-inflammatory and chondroprotective effects previously occurred in experimental studies. This new combination of integration (MSM and BS) has presented good results and satisfactory in comparison with GS, until now the cornerstone of the treatment of arthritis in according to guidelines.

 

Tags:
,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.