MSM reduserer plager relatert til metabolsk syndrom - RenMSM
16067
post-template-default,single,single-post,postid-16067,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

MSM reduserer plager relatert til metabolsk syndrom

Ny forskning gjort på mus viser at MSM kan være nyttig for å redusere plager relatert til metabolsk syndrom.

Metabolsk syndrom er en tilstand som i seg selv ikke blir sett på som en sykdom, men som gir drastisk økning i risikoen for å få sykdommer. Særlig hjerte/kar sykdommer og diabetes 2. Det er et stort problem i folkehelsen, men det er også et problem som ganske enkelt lar seg behandle med små livsstilsendringer.

I denne studien så forskerene at MSM hadde positiv innvirkning på høyt blodsukker, høyt insulin, insulinresistens, og betennelse.

MSM er åpenbart ikke en behandling for slike sykdommer, men kan være nytt å bruke for å forebygge og redusere plager samtidig som man gjør livsstilsendringer.

 

Methylsulfonylmethane (MSM), an organosulfur compound, is effective against obesity-induced metabolic disorders in mice.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27621186

These data suggest that MSM has beneficial effects on multiple metabolic dysfunctions, including hyperglycemia, hyperinsulinemia, insulin resistance, and inflammation. Thus, MSM could be the therapeutic option for the treatment of obesity-related metabolic disorders such as type 2 diabetes and fatty liver diseases.

 

Tags:
,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.