OptiMSM reduserer betennelsesreaksjon fra hard trening - RenMSM
15707
post-template-default,single,single-post,postid-15707,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.8,vc_responsive

OptiMSM reduserer betennelsesreaksjon fra hard trening

Det kommer stadig forskning som bekrefter OptiMSM sin rolle i restitusjon og trening. Nylig kom en ny studie som viser at OptiMSM reduserer betennelsesreaksjoner fra hard trening, og gjør at utøvere ikke får nedsatt muskelfunksjon etter trening. Som alle vi som blir støle vet, er det veldig vanskelig å bevege seg i noen dager etter en hard treningsøkt. Denne studien dokumenterer at ved bruk av OptiMSM slipper vi dette problemet. Vi blir mindre støle og restituerer raskere.

Vanligvis blir immunsystemet redusert etter trening. Denne studien viste også at ved bruk av MSM kan vi unngå dette. For idrettsutøvere og ivrige mosjonister som ofte blir syke kan dette kanskje være en tankevekker ?

The Influence of Methylsulfonylmethane on Inflammation-Associated Cytokine Release before and following Strenuous Exercise

“As inflammation induced by exercise may cause prolonged muscle soreness, these data are in agreement with the results noting a reduction in muscle soreness after exercise with MSM supplementation [11]. Based on these results, we speculate that MSM taken during intense bouts of exercise would reduce postexercise immunosuppression.”

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5097813/

Tags:
,
1 Comment
  • Fredriksen
    Posted at 11:24h, 13 oktober

    Testkommentar