MSM er viktigere enn vi tror! - RenMSM
17081
post-template-default,single,single-post,postid-17081,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

MSM er viktigere enn vi tror!

MSM er et stoff som finnes over alt i naturen, og naturlig nok, overalt i kroppen.

Nylig kom en studie som undersøkte den betennelsedempende effekten av et stoff fra ingefær; gingerol. Studien viste at gingerol øker kroppens produksjon av MSM, og at det sannsynligvis er en av årsakene til den betennelsesdempende effekten av gingerol.

Studien viser til et ganske så interessant prinsipp som sannsynligvis gjelder veldig mange andre stoffer som selges i helsekostbutikkene: de øker kroppens egen produksjon av MSM!

Det kan også forklare hvorfor andre kosttilskudd fungerer bedre når man tar MSM samtidig.

Her er et sitat fra konklusjonen:
«On the other hand, the high values of urinary MSM correlated with the antioxidant and anti-inflammatory mechanisms of both treatments demonstrated in the present study. Therefore, treatment with gingerols could putatively modulate inflammatory and oxidative diseases via pathways related to MSM.»
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6092401/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.